Sponsorlu bağlantılar


Diğer msn sitelerine dikkat edin!

Merhaba türkiyede msn kaydol siteleri gün geçtikçe çogalıyor.İlk sayfada yer alan Şahsın-a munasır bir kaç arkadaş kendini zeki zannederek hacklink kasıyorlar.Halbuki bilmiyorlar ki o sitelerin her biri görülebiliyor.Üstelik bu siteleri blogspot siteler vasıtasıyla yapıyorlar, spam olarak silindiklerinde ise onca emekleri boş yere heba olacak.Ama ben o arkadaşların başvurduğu yola başvurmayarak kendi yolumda ilerliyorum.Biliyorum ki helal yok doğru yoldur! Haram yollarla izinsiz olarak bir başkasının sitelerine ekledikleri linkler birgün farkına varıldığında misli ile geri dönecektir ve siteleri aramalardan kaldırılarak sonuçları hüsran olacaktır.

Sizden önerim bu sitelere itibar etmemeniz sizlere sunulan bilgileri doğruluk payını teğit ettirmeden yapılan işlemlerin hiç birini yapamyınız.Çünkü bu insan tipleri ziyaretçilerine zarar verecek bilgileri vermekden de kaçınmazlar tek dertleri para para para!

Herkese hayırlı günler dilerim, doğru yol sizlerle olsun!

Back to Home Back to Top

İnternette kaydolma probleminiz varsa msn kaydol sitesi ile herşey sizin elinizde olsun. neye yarar - takipçi twitter takipçi arttırma domain sorgulama